Slide

oisteins_tegneshowoistein_fullbody

Øistein Kristiansen har underholdt barn og voksne i hele verden med sine populære tegneshow.
Øisteins sceneshow passer for profesjonelle arrangører som vil gi et tilbud til barn og barnefamilier. Festivaler, kundearrangement, kjøpesentre, skoler og barnehager har hatt stor glede av Øistein som sceneartist.

tegneshow_sitat1

Sceneshowet er for de som vil ha Øistein til å formidle tegneglede, kreativitet og inspirasjon til et noe større publikum.
Sceneshowet passer best hvis det er minst 100 barn og voksne til stede. Hvis forholdene ligger til rette, kan flere hundre, gjerne tusen publikummere komme!
Øistein har underholdt flere tusen barn fra storscene i India, Kina og Indonesia, og i Norge og Tyskland har han hatt store show. Siden 2009 har han hatt årlige show i Den norske opera for over tusen mennesker ifm. Oslo bokfestival.

Showet kan tilpasses de små barna, større barn eller ungdom eller litt av hvert for en blandet gruppe med foreldre og barn!

Showet Øisteins blyant går fort, oftest på 30 min, og er litt mer “crazy” og direkte i formen enn et tegnekurs.
Etter showet er det veldig populært med litt “mingling” med autografer og evt. signering av bøker og DVD-er når det er aktuelt.

Arrangøren kan også få muligheten til å selge Øistein-produkter som bøker og DVD-er, slik at barn og voksne kan få med seg et signert minne fra dagen!

Varighet: 30-60 min+
For arrangement fra 100 deltakere+

På kundelisten står Steen & Strøm, Amfi-gruppen, Ikea, Coop, Barnas lekeland, SEB Bank, Visma, Vegvesenet og mange andre!

Booking:

icon-envelope  post@earthtreemedia.com  icon-phone +47 415 41 800

Mer informasjon om showet (sceneoppsett m.m.) (PDF)

Bilder fra showene:

tegneshow2

tegneshow1

live_butikk

tegneshow4